Vélemények dr.Sárdi Krisztináról>>>
Rendelés típusa:
Belgyógyász és gasztroenterológus szakorvosként több mint 20 éve foglalkozom az emésztőszervi panaszok, betegségek diagnosztikájával és terápiájával. Betegeim kivizsgálásnak középpontjában ételallergia-, ételintolerancia vizsgálatok, hasi ultrahang és endoszkópos vizsgálatok (gyomor és vastagbél tükrözés) végzése áll. A hozzám fordulók mindig személyre szabott kezelésben részesülnek, melynek elengedhetetlen része a táplálkozási tanácsadás is.
A doktornő csak felnőtt betegeket fogad!
hasi fájdalom,
puffadás,
hasmenés,
székrekedés,
hányinger,
gyomorégés,
teltségérzés,
kellemetlen lehelet,
nyelési zavar,
fogyás,
vashiányos vérszegénység
fejfájás,
fáradékonyság,
rekedtség,
tartósan fennálló köhögés,
hajhullás,
bőrtünetek,
ízületi panaszok
1994. Általános orvosi diploma - Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán summa cum laude minősítéssel
2002. Gasztroeenterológia szakvizsga
2000. Belgyógyászat szakvizsga
Magyar Gasztroenterológusk Társasága
Magyar Belgyógyászok Társasága
Magyar Orvosi Kamara
A régóta ismert lisztérzékenység mellett ma egyre gyakrabban találkozunk a nem-cöliákiás gluténérzékenység elnevezéssel is, amely egy változatos tüneteket okozó, egyre több embert érintő betegséget jelöl. A két kórkép közti eltérést dr. Sárdi Krisztina, a Budai Allergiaközpont belgyógyász, gasztroenterológus orvosa magyarázza el érthetően.
További véleményekSárdi Doktornő szakmai tudásával, kompetenciájával, elfogadó, empatikus attitűdjével nagyon elégedett voltam. Egy sok éve tartó problémát, bizonytalanságot sikerült bennem eloszlatnia, nagy megkönnyebbüléssel távoztam.
Korábban a tejfehérje-allergia diagnózisa egyet jelentett a szigorú tejmentes étrenddel. Ma már azonban könnyen elképzelhető, hogy bizonyos vizsgálatok elvégzése után, szakorvosi javaslatra – például hőkezelt formában – az allergiás beteg is bátran beillesztheti étrendjébe a tejet tartalmazó fogásokat. Hogy ez miként lehetséges, és milyen vizsgálat visz közelebb a tejfehérje-allergiánk pontosabb megértéséhez, arról Dr. Hidvégi Editet, az Allergiaközpont gasztroenterológusát kérdeztük, aki közel 30 éve foglalkozik ételallergiás gyermekekkel és felnőttekkel.